Waarom zou ik online gaan?

Stel u bent ondernemer en u bent eigenlijk alleen maar offline actief, maar u heeft een idee om misschien ook online te gaan. Met offline bedoelen we dat u bijvoorbeeld producten of diensten aanbiedt via een pand en geen website of social media heeft.

Wanneer er wordt gekeken naar het gedrag van de consument anno 2019, is er te zien dat consumenten steeds meer online opzoek gaan naar een oplossing voor hun probleem. Wanneer u op dat moment niet zichtbaar bent en de concurrent wel, dan mist u die potentiële klant, die zoekt naar een oplossing van zijn probleem. Dit is één van de redenen waarom u online zou kunnen gaan. Het is bijvoorbeeld wel afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent of wie uw doelgroep is. Vanuit daar kunt u een plan opstellen, om online te gaan. Wij kunnen u hier eventueel mee helpen. 

Wat heb ik nodig?

Afhankelijk van uw aanbod en doelgroep, kan er worden bepaald wat voor online marketing activiteiten bij uw bedrijf passen. Het is belangrijk om na te gaan denken, wie uw doelgroep precies is, zodat u op de wensen en behoeften van uw doelgroep kunt inspelen. Door een goed onderzoek te doen naar de wensen en behoeften van de klant, kunt u achterhalen wat voor uw bedrijf een mogelijkheid is om online te gaan.

Hoe ga ik online?

Probeer eerst in kaart te brengen welke online activiteiten passen bij uw bedrijf, aanbod en doelgroep. Wanneer dat is vastgesteld en u weinig ervaring heeft met online marketing, kunt u het beste gebruik maken van een online marketing bureau. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een antwoord geven of wij u verder kunnen helpen.

U kunt contact opnemen via info@twococreations.nl of bellen met 06-18 55 15 15.

Geschreven door:

Pien

Pien

Deel dit onderwerp

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email