Next Level Social Media Marketing

Twoco Creations - Samen next level

Door de focus te leggen op Social Media Marketing en Brand Development, is Twoco Creations in staat om e-commerce bedrijven next level te laten gaan. Twoco Creations heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in verschillende online marketing gebieden, maar in het bijzonder met Social Media Marketing en Brand Development. Door een selecte groep e-business te helpen, is Twoco Creations in staat om minimaal een ROI van 300% te realiseren en bedrijven te helpen om next level te gaan, met een positief resultaat. 

Waarom Social Media Marketing?

Social Media Marketing is één van de krachtigste online marketing middelen van dit momentMet behulp van Social Media Advertising, kunt u advertenties tonen aan afgestemde doelgroepen, passend bij uw product of dienst. Hierdoor kunt u meer sales en naamsbekendheid genereren. De resultaten worden onder andere verzameld in de Facebook Pixel en Google Analytics. Hierdoor is de de inzet van Social Media Marketing meetbaar en kan er strategisch worden ingespeeld op de behaalde resultaten, waardoor uw bedrijf next level kan gaan.

Daarnaast is Social Media het middel om het verhaal van uw bedrijf of merk te delen met de rest van de wereld, waardoor u een krachtiger merk en imago creëert. 

Facebook
Twoco Creations

Facebook Ads VS Google Ads

De meeste bedrijven zijn bekend met Google Ads. Wanneer u een Google Ads campagne heeft draaien, zal u dit zo’n € 4,00 per klik gaan kosten. Dit is € 4,00, voor iemand die uw website bezoekt en hoogstwaarschijnlijk uw website weer zal gaan verlaten.

Voor datzelfde bedrag zorgt Twoco Creations voor échte fans op social media. Wat hier effectief aan is? Zodra iemand fan van uw bedrijf is, kost het helemaal niets om advertenties te draaien, u heeft immers organisch een groter bereik via social media. Daarnaast vergroot u hierdoor uw naamsbekendheid, waardoor uw imago of merk versterkt.

Andere Case Study's

Bij Twoco Creations streven we altijd naar een ROI van 200%, maar eigenlijk is het ons altijd gelukt om een ROI van minstens 300% te realiseren. Dat is iets waar we ontzettend trots op zijn! Bekijk hieronder de verschillende gratis case study’s, waaruit blijkt dat de inzet van social media marketing ontzettend effectief is:

Bent u klaar om next level te gaan?
Door de inzet van Social Media Marketing en Brand Development zijn we samen in staat om next level te gaan.
Kom in contact
Wilt u een positief ROI door de inzet van social media marketing?
Wij streven altijd naar een ROI van minimaal 300%. Uiteraard bundelen we onze krachten samen, om het maximale resultaat te behalen.
Lees case study
Uw omzet verhogen met +€3000,- per maand door social media marketing?
Kom met ons in contact voor meer informatie.
Kom in contact
Previous
Next