In 14 dagen + € 6000,- omzet door social media marketing

De kracht van Social Media Advertising

Over het project

Periode: 01-08-2019 tot en met 14-08-2019
Doelstelling: 

  • Meer omzet realiseren via Facebook Ads
  • Een positief resultaat behalen

In deze case study laten we u zien, dat door het slim inzetten van de Facebook Pixel, een extra omzet kan worden behaald, met een positief rendement. Veel bedrijven zien de waarde van een Facebook Pixel nog niet in, echter zullen wij u kort laten inzien, dat een Facebook Pixel juist wel waardevol is en vaak snel een hoge ROAS oplevert. 

 

Taken Twoco Creations

Het doel van het inzetten van Facebook Ads was simpelweg om meer omzet te realiseren. Twoco Creations heeft gekeken naar de verzamelde data in de Facebook Pixel en vanuit daar een plan opgesteld met een passend advertentiebudget, zodat deze webshop meer omzet kon realiseren via Facebook Ads.

Wat was het resultaat?

In slechts 2 week is het Twoco Creations samen met de webshop gelukt om een extra omzet van ruim € 6000,- te behalen, door de inzet van Social Media Advertising. Er is slim ingespeeld om de verzamelde data van de Facebook Pixel, waardoor in een periode van 2 week een positief rendement is behaald. Uit de statistieken van Google Analytics is gebleken dat alle de sales uit de Social Media Advertising zijn gerealiseerd en er een ROAS is behaald van 1:10. Een ontzettend mooi resultaat, mede dankzij de inzet van de Facebook Pixel. 

 

0
Dagen
0
Orders
ROAS
0
Euro omzet

Conclusie

Door de inzet van Social Media Advertising en het strategisch inspelen op de Facebook Pixel, is er in een periode van slechts 2 week een positief rendement behaald, met een ROAS van ruim 1:10. Omdat een Facebook Pixel zeer waardevolle data verzamelt, raden wij iedere website aan om een Facebook Pixel te installeren, zodat dit later eventueel via Social Media Advertising kan worden ingezet en u het maximale resultaat kunt behalen. Hier kunt u meer informatie over de Facebook Pixel lezen.

Andere resultaten Twoco Creations

Bent u klaar om next level te gaan?
Door de inzet van Social Media Marketing en Brand Development zijn we samen in staat om next level te gaan.
Kom in contact
Wilt u een positief ROI door de inzet van social media marketing?
Wij streven altijd naar een ROI van minimaal 300%. Uiteraard bundelen we onze krachten samen, om het maximale resultaat te behalen.
Lees case study
Uw omzet verhogen met +€3000,- per maand door social media marketing?
Kom met ons in contact voor meer informatie.
Kom in contact
Previous
Next