In 5 dagen een extra omzet van € 2250,-

Het belang van een Facebook Pixel

Over het project

Periode: 6 tot en met 10 augustus 2019
Doelstelling: 

  • Meer omzet door de inzet van Social Media Advertising
  • Positief rendement behalen

Deze webshop had eerder gebruik gemaakt van advertenties via social media. Maar het doel was om een hogere ROAS te behalen, zodat de advertentiekosten per sale kon worden verlaagd en winstmarge kon worden verhoogd.

Taken Twoco Creations

Omdat het hier ging om een webshop dat al data had verzameld, was het de taak van Twoco Creations om te gaan adverteren met behulp van gegevens van de facebook pixel of nieuwe en slim gegenereerde doelgroepen konden leiden tot advertenties met lagere kosten per sale en dus een hogere ROAS. 

Resultaten

Door het juist inzetten van de Facebook Pixel en het maken van innovatieve doelgroepen, heeft Twoco Creations in een periode van slechts 5 dagen een omzet van € 2125,- gerealiseerd. Wanneer de advertentiekosten, service fee en inkoopkosten eraf zijn gehaald in de berekening, blijft er een winstmarge van ruim 24% over. Dit in slechts 5 dagen! Naarmate de campagnes liepen, lag de winstmarge hoger, omdat de advertentiekosten per sales lager waren en dus de ROAS was verhoogd.

0
dagen
0
Orders
0
Euro omzet
0 %
Winst

Conclusie

Wij zien nog te vaak dat bedrijven geen gebruik maken van een Facebook Pixel op hun website. Dit is volgens ons een gemiste kans. Door de inzet van een Facebook Pixel kunt u namelijk in een korte periode al winstgevend zijn met Social Media Advertising. Daarnaast leert u met die data u doelgroep kennen en kunt u vergelijkbare doelgroepen gaan testen, waardoor u effectieve advertenties kunt inzetten.

Andere resultaten Twoco Creations

Bent u klaar om next level te gaan?
Door de inzet van Social Media Marketing en Brand Development zijn we samen in staat om next level te gaan.
Kom in contact
Wilt u een positief ROI door de inzet van social media marketing?
Wij streven altijd naar een ROI van minimaal 300%. Uiteraard bundelen we onze krachten samen, om het maximale resultaat te behalen.
Lees case study
Uw omzet verhogen met +€3000,- per maand door social media marketing?
Kom met ons in contact voor meer informatie.
Kom in contact
Previous
Next