Hoe installeer ik Facebook Bedrijfsmanager?

Facebook Bedrijfsmanager is hét middel dat u nodig heeft, wanneer u gaat beginnen met adverteren op social media. In deze blog leggen we u uit waarom het gebruik van Facebook Bedrijfsmanager van belang is, wat de voordelen zijn en hoe u het één en ander kunt installeren voor Facebook Bedrijfsmanager. 

Waarom Facebook Bedrijfsmanager?

Met Facebook Bedrijfsmanager kunnen marketinginspanningen op één plek beheerd worden en bedrijven toegang tot middelen gaan delen met hun team, partnerbureaus en leveranciers.

Wat kunt u doen met dit hulpmiddel? 

Maak en beheer meerdere middelen, zoals een:

  • Facebook-pagina
  • Instagram-account
  • Doelgroeplijst of productcatalogus, vanaf één plek. 
  • Beheer gebruikerstoegang en -toestemmingen voor iedereen die aan uw advertentieaccounts, pagina’s en apps werkt, en houd het eigendom van al uw middelen. 
  • Volg uw advertenties op Facebook en Instagram efficiënter via eenvoudige overzichten en gedetailleerde specificaties van uw advertentie-uitgaven en weergaven.

Hoe maak ik een Facebook Bedrijfsmanager Account aan?

Het configuratieproces is heel simpel. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Facebook Bedrijfsmanager.

1. Ga naar https://business.facebook.com/overview/ en selecteer Account maken
2. Voer uw naam in en bevestig uw identiteit via Facebook-aanmeldgegevens.
3. Volg de instructies om een bedrijfsaccount te maken.

Handig om te weten over de privacy:

U gebruikt uw persoonlijke Facebook-gegevens om uw Bedrijfsmanager-account in te stellen. Collega’s kunnen niet-openbare items in uw Facebook-profiel niet zien, tenzij jullie ook privé bevriend zijn op Facebook. Door uw persoonlijke identiteit te gebruiken, zorgt u voor transparantie en kunt u zien wie wijzigingen aanbrengt in accountmiddelen. Op deze manier kunt u wanneer er ongebruikelijke acties worden gedetecteerd eenvoudig contact opnemen met degene die de wijziging heeft aangebracht. Dit detailniveau is niet mogelijk wanneer één gebruikersaccount wordt gedeeld door meerdere mensen. Daarnaast staat Facebook het niet toe persoonlijke accounts en aanmeldgegevens te delen. Facebook zet zich actief in om accounts te verwijderen die in strijd zijn met de voorwaarden van Facebook. Als u een gedeeld account of nepidentiteit gebruikt, kan dit account worden uitgeschakeld, wat uw bedrijfswerkzaamheden kan verstoren. Ga voor de volledige voorwaarden en beleidsregels van Facebook naar https:/facebook.com/policies.

Hoe stel ik de betaalmethode in?

Zodra u een Facebook Bedrijfsmanager Account heeft aangemaakt, kunt u een betalingsmethode toevoegen. Betalingsmethoden zijn vereist voor het maken van advertenties op Facebook.

  1. Klik in de bedrijfsmanager linksboven op de 3 streepjes.

2. Klik nu rechts op facturen.

3. Wanneer u in de facturen zit, ga vervolgens naar betalingsinstellingen:

4. Klik vervolgens op betalingsmethode toevoegen:

5. Hierna volgen de stappen zich vanzelf en is de betalingsmethode ingesteld.

*Het is belangrijk dat u uw BTW gegevens instelt. U zult automatisch een melding zoals hieronder krijgen:

U kunt dan op de link klikken en de gegevens invullen.

Zodra al deze gegevens ingevuld zijn, is uw account klaar voor gebruik! Het is dan alleen nog even belangrijk dat u een Facebook Pixel op uw website of webshop installeert, uw Facebook Bedrijvenpagina koppelt aan Facebook Bedrijfsmanager en ons eventueel toestemming geeft om via uw bedrijfsaccount advertenties te gaan beheren.

Hoe zorg ik ervoor dat Twoco Creations mijn social media kan beheren?

Indien u een Facebook Bedrijfsmanager heeft geïnstalleerd, kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. U kunt namelijk bij instellingen partners toevoegen. U heeft dan enkel ons Bedrijfsmanager ID nodig.

Hoe koppel ik mijn Facebookpagina aan Facebook Bedrijfsmanager?

Hoe installeer ik een Facebook Pixel?

Geschreven door:

Pien

Pien

Deel dit onderwerp

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email